Линија за релаксација и ноќен одмор

     

RelaksErbe

altДиетески додаток од магнезиум, теанин и билни ектрсакти за релаксација.

Повеќе

Melatonin Pura 1 mg

altДиетески додаток корисен за подобрување на физиолошкиот одмор и регулирање на ритамот сон/будност.

Повеќе

Erbe dela note

alt
Диететски додаток корисен за подобрување на природниот сон. Овозможува мирен и здрав сон, а наутро будење со бистар ум.

Повеќе

NoDep Retard

Диететски додаток со продолжено и долготрајно дејство кој содржи витамин ПП, витамин Б6, магнезиум, кантарион и триптофан, обезбедува максимална абсорбција и метаболизам на компонентите.

Повеќе

Melatonin Pura Fast 1 mg

altДиетески додаток корисен за подобрување на физиолошкиот одмор и регулирање на ритамот сон/будност. 

Повеќе