Гастроинтестинална линија

     

Fermental 15 - капсули

Препарат на база на Лактобацилус (2 милијарди гастрозаштитени млечни ферменти од 5 различни видови) за регулирање на бактериската флора на цревата

Повеќе

Fermental Max Neo flaconi

altДодаток во исхраната со спори, растителни влакна, витамини од групата Б и Алое Вера, корисен за балансирање на бактериската флора на цревата кај дијареа.

Повеќе

Le Dieci Erbe 40 tav.

altДодаток во исхраната 100% природен, лидер на светскиот пазар веќе 35 години, корисен за подобрување на физиолошката функција на цревата.

Повеќе

Le Dieci Erbe Colon Cleanse

Додаток во исхраната 100% природен, со Алое Вера, корисен за подобрување на физиолошката функција на цревата.

Повеќе

Psylliox Activ Fibra

altДодаток во исхраната 100% природно потекло, со растителни влакна од испагула и сок од слива, корисен за добросостојба и интестинална физиолошка регулација.

Повеќе

Fermental Max Neo - капсули

altДодаток во исхраната со спори, пребиотични влакна, витамини од групата Б и алое вера; корисен за урамнотежување на интестиналната бактериска флора

Повеќе

Fermental Max Neo - кесички

altЗајакната формула со 20 милијарди спори, пребиотични влакна, Б витамини, Алое Вера, за брзо подобрување на функцијата на цревата кај дијареа

Повеќе

Le Dieci Erbe Flor

altКласична мешавина на Le Dieci Erbe придружена со пребиотични влакна и Б витамини, за интесинална регулација и подобро реставрирање на цревната флора.

Повеќе

Drimo latta

Мешавина од швајцарски билки, 100% природно, корисен за подобрување на физиолошката функција на цревата - против опстипација.

Повеќе

Karbofin 30 - капсули

altДиетески додаток за подобрување на физиолошката елиминација на интестинални гасови, со висока моќ на абсорбција, корисен во случаи на метеоризам

Повеќе