Линија за зглобови

    

NoDol капсули

altКомплетна и оригинална формула со природни состојки за подобрување на флексибилноста и  за отстранување на болките во зглобовите.

Повеќе

NoDol Traum Gel

altПрактичен гел корисен против болки, отоци и модринки предизвикани од трауми и/или истегнувања.

Повеќе

Coral Calcium Max

altДиететски додаток за проблеми поврзани со загубата на коскената маса и/или со кршливост на коските

Повеќе

NoDol крема

altКрема со глукозамин сулфат и комбинација од билки, која ги олеснува болките во зглобовите. Исклучително погодна за локална употреба.

Повеќе