Линија Ехинаид

     

Ehinaid kapsuli

altВисококонцентриран стандардизиран препарат од целата билка на ехинацеа, обезбедува максимално искористување на нејзините корисни својства. 

Повеќе

Echinaid Non-Alcoholic Extract

Диететски додаток пријатно ароматризиран со шумско овошје, без алкохол, наменет за деца и возрасни.

Повеќе

Ehinaid gola 500 menta

Таблетите се комбинација од стандардизиран екстракт од два вида ехинацеа што одговара на 500мг екстракт од целата билка. 

Повеќе

Ehinaid sirup

Наменет им е и на децата и на возрасните, обогатен е со билни екстракти, ја јакне природната одбрана на организмот и ги ублажува тегобите кои се јавуваат во зимскиот период.

Повеќе

Echinaid Gumdrops

Гумени бомбони со ехианцеа и витамин Ц корисни за јакнење на природниот имунитет. Парктични за употреба со пријатен вкус и арома на бозел, без шеќер.

Повеќе

Ehinaid gola 500 med

Таблетите се комбинација од стандардизиран екстракт од два вида ехинацеа што одговара на 500мг екстракт од целата билка. 
 

Повеќе