Линија за кашлица

     

Tuserbe sed

Сируп за смирување на кашлица врз база на екстракти од бел слез, исландски лишај, росика, булка и бршлен, билки кои традиционално се користат заради нивните полезни дејства врз горните дишни патишта.

Повеќе

Tuserbe fluid

Сируп врз база на билни екстракти, корисен за горните дишни патишта, со разводнувачко дејство 
 

Повеќе