Линија за орална хигиена

     

Aloe Fresh Alito Fresco Spray

Практичен спреј со Алое Вера, со свеж мирис на ментол, развива ефикасно дејство на неутрализирање на бактериите кои предизвикуваат лош здив.

Повеќе

Aloe fresh menta forte retard

Паста за заби во гел 100% природен, со продолжено дејство за орална хигиена, се препорачува за превенција на кариес, забен камен и пигментирање на забите. 

Повеќе

Aloe fresh whitening retard

Паста за заби во гел 100 проценти природно потекло, со продолжено дејство, се препорачува заради своето дејство да ги обели забите; постојана употреба гарантира враќање на белата боја на забите.
 

Повеќе

Aloe fresh collutorio retard 250 ml

Природна заштита протива кариес, со продолжено дејство, помага во спречување на бактерискиот раст, обезбедувајќи свеж здив со мирис на нане.

Повеќе

Aloe Vera Noni juice 1000 ml

Паста за заби во гел 100% природно потекло, со продолжено дејство, благодарејќи на нејзиното дејство на олеснување на тегобите може да залечи гингиви кои крварат и болат

Повеќе

Aloe Fresh Smile

Ја редуцира киселоста во устата и го контролира и го контролира развојот на бактерии со што ги заштитува забите од ефектот на забни плаки.

Повеќе