Линија Прополаид

     

Propolbaby Syrup

Сируп корисен за подобрување на природната одбрана на организмот. Ароматизиран на јагода без алкохол и боила за да  и на најмалите им ги даде толку вредните природни извори.

Повеќе

Propolaid Non-Alcoholic Extract

Диетески додаток без алкохол и гликол, посебно адаптиран за децата. Корисен за пресретнување на проблемите во периодот на студ во годината и за подобрување на природната одбрана на организмот.

Повеќе

Propolaid Balsamic Syrup

Сируп посебно препорачан при проблеми кои се јавуваат во зимскиот период, кој донесува брзо олеснување при проблеми со грлото и градите.

Повеќе

Propolgola Spray

Основен додаток, корисен за да допринесе за брзо олеснување во грлото и слузнуицата во усната шуплина. Приајтно ароматизирано со мента без алкохол.
 

Повеќе

Propolgola Mint tablets

Диетески додаток, 100% природен, со дејтво насочено кон природна благосостојба на грлото со вкус на мента. Формулиран е од состојки со синергистичко делување. 

Повеќе

Propolaid Eucalyptus gumdrops

Гумени швајцарски бомбони врз база на прополис со вкус на еукалиптус, наменети за јакнење на природниот имунитет и за олеснување на кашлица и болки во грлото.

Повеќе

Propolbaby Bears

Вкусни таблети за жвакање во облик на мечиња со прополис, ехинацеа и мед, со вкус на јагода, наменет им е на децата за јакнење на имунитетот.

Повеќе

Propolaid Pure Extract

Диетески додато, 100% природен, со биолошки алкохол. Посебната концентрација  осигурува брз резултат при соочување со проблемите на ладното време во годината и подобрување на природната одбрана на организмот

Повеќе

Propolaid Propolurto

Диететски додаток во практични капсули 100% билно потекло, за прва интервенција, корисен за подобрување на природната одбрана на организмот.

Повеќе

Propolaid Rino Spray

Екстракт на прополис и хамамелис во солен изотоничен раствор за локална употреба во носот. 
 

Повеќе

Propolgola Honey tablets

Диетески додаток, 100% природен, со дејтво насочено кон природна благосостојба на грлото со вкус на мед. Формулиран е од состојки со синергистичко делување. 

Повеќе

Propolaid Honey gumdrops

Гумени швајцарски бомбони врз база на прополис со вкус на мед, наменети за јакнење на природниот имунитет и за олеснување на кашлица и болки во грлото.

Повеќе