Имуностимулативна линија

     

Immunilflor флакони

alt
Диетески додаток кој гарантира широка заштита на нашиот организам. Производот содржи ехинацеа, ункариа, витамин Ц и цинк, кои што ја јакнат природната одбрамбена моќ на организмот. 

Повеќе

Immunilflor Junior сируп

altДодаток на исхраната, комплетна формула која ги интегрира познатите својства на ехинацеата со боровинките, ацеролата и тиндализираните млечни ферменти; корисни за подобрување на физиолошката имуна одбрана на децата.

Повеќе

Immunilflor капсули

alt
Диетески додаток кој гарантира широка заштита на нашиот организам. Производот содржи ехинацеа, ункариа, витамин Ц и цинк, кои што ја јакнат природната одбрамбена моќ на организмот.

Повеќе