Линија за слабеење

     

The Verde

altДиететски додаток, 100% природен, има антиоксидативна моќ и помага во топењето на мастите. Билен производ на база на сув екстракт од зелен чај стандардизиран да содржи 40% полифеноли. 

Повеќе

Chitosano +Forte

altДодаток во исхраната корисен кај нискокалорични диети кои имаат за цел контрола на телесната тежина

Повеќе

Kalory Emergency 1000

altДиететски додаток со хром, нопал и фазеоламин. Овие елементи се посебно ефикасни врз метаболизмот на карбохидрати и липиди. Кога се зема пред оброк, го ограничуваат внесот на калории. 

Повеќе

Citrolinea Max

altДиететски додаток од билни екстракти титрирани на кофеин, портокал и карнитин, корисен како додаток за контрола на телесната тежина

Повеќе

Fucuslinea drink

altДиететски додфаток корисен за намалување на апсорпцијата на мастите и јаглените хидрати, дренира, спласнува и заситува

Повеќе