Линија Алое Вера

     

Aloe Vera Gel Vit. Е 100 ml

altНова формулација без парабен, формулирана за да се намали ризикот од алергии, развива врз кожата хидратантно и хранливо дејство. Се употребува кај осипи, алергии, убоди од инсекти, опекотини, за нега на нежна бебешка кожа, после бричење и депилација. 

Повеќе

Aloe Vera 500/1000 ml сок

altНајефикасен начин да се искористат благотворните својства на целиот лист и свежиот гел од листот на алое. Производот е сертифициран и содржи мин. 7.000мл/л полисахариди.

Повеќе

Aloe Vera Noni 1000 ml сок

altЧист свеж сок 100% од лое Вера барбаденсис во комбинација со Нони, корисен поради своето депуративно дејство и за подобрување на имунитетот и природната одбрана на организмот.

Повеќе

Aloe Vera Massima Forza 30 таблети

altПредставува конфорен начин на внесување на корисните состојки од листот од алое., делувајќи имуностимулативно, депуративно и го олеснува варењето на храната.

Повеќе

Aloe Vera Colon Cleanse 500 ml сок

altЧист свеж сок 100% од Алое Вера барбаденсис, корисен за подобрување на растот и развојот на микроорганизмите кои ја населуваат бактериската флора на цревата, и ги поддржуваат интестиналните физиолошки функции. 

Повеќе