Линија витамини и минерали

     

Multicomplex Adulti

altМултивитамински и мултиминерален додаток во исхраната, комплетна и избалансирана формула за возрасни.

Повеќе

Multicomplex Junior

altМултивитамински и мултиминерален додаток во исхраната со Таурин, во вкусни таблети за жвакање во форма на диносауруси. 

Повеќе

Multicomplex Iron

altДиетески додаток врз база на железо обогатено со витамин Ц, витамин Б12 и фолна киселина; посебно корисен кај особи со зголемена физиолошка потреба на железо: умор, слаба отпорност на болести, бременост.

Повеќе

Multicomplex Senior

altМултивитамински и мултиминерален додаток во исхраната со коензим Q10, комплетна и избалансирана формула за возрасни после 50тата година од животот.

Повеќе

Multikompleks sport

altДодаток неменет за реинтегрирање на загубата на течности предизвикана од потење после спортски активности. 

Повеќе