Линија тоници

     

GinkgoMax

altДиетески додаток корисен подобрување на трофизмот на микроциркулацијата, посебно на церебрално ниво.

Повеќе

GinsengPlus капсули

altДиетески додаток корисен за подобрување на целуларна продукција и брза енергија со сибирски и корејски женшен, гуарана, кола, карнитин, креатин и витамини Ц и Е, може да обезбеди поддршка за нашето тело во случај на прекумерен физички или ментален напор.

Повеќе

Pappa Reale 1000

altДодаток во исхраната во практични флакони монодози со тонично дејство, погодно за целото семејство. Секој флакон содржи 1000мг свеж матичен млеч, мед, полен, таурин и ацерола.

Повеќе

GinsengPlus кесички

altПроенергетски препарат на база на корејски и сибирски женшен, гуарана и кола, познати по своите адаптогени и тонични својства. Овој состав ја надокнадува енергијата на организмот кај посилен физички напор или стрес.

Повеќе