Линија за природна добросостојба

     

Hepadiet

altЈа стимулира работата на црниот дроб, го намалува нивото на холестерол во крвта, штити од дејството на токсични супстанции.

Повеќе

Prost-Erbe

Диетески додаток, 100% природен, корисен за благосостојба на простатата. Производ од билки кој содржи екстракт од џуџеста палма, детелина, коприва, мечкино грозје и семки од тиква.

Повеќе

Rigendiet Retard

altДиетески додаток, со продолжно (ретард) дејство, со витамини, минерали и амино киселини корисни за виталност, здравје и квалитет на кожата, косата и ноктите.

Повеќе

Tea Tree Oil 10 ml

altЕсенцијално масло од листот на Чајното дрво, производ типичен за Австралија и со векови се користи заради неговите корисни својства.

Повеќе

Noglik

alt
Диетески додаток на база на сув екстракт од горчлива тиква, гимнема, алфа липоична киселина, цимет и хром погоден за намалување на нивото на глукоза во крвта.

Повеќе

Cranberrycyst

Природно решение за добросостојба на уринарниот систем. Диетески додаток со брусница, мечкино грозје, семки од грејпфрут, ортосифон и златица.

Повеќе

Helioderm

altДодаток на исхраната со Бетакаротен, бакар, ликопен, коензим Ку10, за заштита на кожата при сончање и добивање на бронзен тен.

Повеќе