Линија за холестерол

     

Normolip Omega 3 AC

Диетески додаток, 100% природен, за подобрување на физиолошката функција на кардиоваскуларниот систем (холестерол и триглицериди)

Повеќе

Omegactive 120 perle

Диетески додаток, 100% од билно потекло, корисен за заштита на клетките од штетното дејство на слободните радикали.

Повеќе

Cardioplus

Диететски додаток, 100% природен, корисен за фиизолошко одржување на циркулаторниот систем и крвниот притисок.
 

Повеќе

Normolip 5

Диетески додаток корисен за подобрување на физиолошката контрола на холестеролот и триглицеридите.

Повеќе

Lecifort 1200

Диетески додаток, 100% природен, корисен за регулирање на метаболизмот на масти и холетеролот.

Повеќе