Aloe Vera Massima Forza 30 таблети

  

alt
Додаток во исхраната 100% природен, од сертифицирана Алое Вера, направен за да се искористат до максимум полезните својства на сокот во една таблета дневно, да развие депуративно и олеснувачко дејство. Комбинација од целиот лист и  дехидриран гел. Ладно цеден, без адитиви, Алое Вера доаѓа од растенија одгледувани без употреба на пестициди и хемиски ѓубрива.
Секоја таблета содржи 100 мг на концентрат од Алое Вера Барбаденсис Милер (приближно 20 мл  свеж сок од Алое Вера)
 
УПОТРЕБА: 1 таблета дневно.
ПАКУВАЊЕ: 30 таблети.