Aloe Vera 500/1000 ml сок со вкус на боровинки

 
alt
Уникатен спој на целиот лист и гелот содржан во внатрешноста на листот, подготвени со најделикатни процеси, кои овозможуваат природните компоненти од билката да останат непроменети, со што се обезбедува максимално природно дејство на сокот од Алое Вера - максимална сила - во хармонија со природата, од дамнина користена заради своето депуративно и олеснувачко дејство.Одлична помош во случаи на воспаление на гастроинтестиналниот тракт (синдром на нервозно дебело црево) и како депуратив, еупептик и холеретик. Сокот од Алое Вера доаѓа од растенија одгледувани без употреба на пестициди и хемиски ѓубрива, со сигурност содржи најмалку 7000 мг / литар полисахариди (фракција со молекуларна тежина поголема од 20.000 Далтон)
Производот  е збогатен со концентриран сок од боровинка кој дава пријатен вкус и има моќно антиоксидативно дејство.


УПОТРЕБА:
1  мерица од 25мл, 3 пати на ден, таков каков што е или разреден во вода.
ПАКУВАЊЕ: 500мл/1000мл во шише.