Aloe Vera Colon Cleanse 500 ml сок

  

alt
Уникатен спој на целиот лист и гелот содржан во внатрешноста на листот, подготвени со најделикатни процеси, кои овозможуваат природните компоненти од билката да останат непроменети, со што се обезбедува максимално природно дејство на сокот од Алое Вера - максимална сила - во хармонија со природата, од дамнина користена заради своето депуративно и олеснувачко дејство. Специфичната формулација со фруктоолигосахариди (пребиотици) е корисна за да се олесни растот и развојот на микроорганизми кои ја населуваат бактериската флора на дебелото црево, со што се подобрува физиолошката функција на цревата. Користењето на Алое Вера сокот е нашироко распротрането поради познатите природни својства, документирано со обемна библиографија, што ја потврдува карактеристиката на одличен додаток во случаи на воспаление на гастрионтесиналниот тракт (синдром на нервозно дебело црево) и како депуратив, еупептик и холеретик. Во тоа одличен соработник се фруктоолигосахаридите, нашироко познати по влијанието на цревната флора.
Сокот од Алое Вера доаѓа од растенија одгледувани без употреба на пестициди и хемиски ѓубрива, со сигурност содржи најмалку 7000 мг / литар полисахариди (фракција со молекуларна тежина поголема од 20.000 Далтон)


УПОТРЕБА:
1  мерица од 25мл, 3 пати на ден, таков каков што е или разреден во вода.
ПАКУВАЊЕ: 500мл во шише.