Le Dieci Erbe

Demo

Додаток во исхраната 100% природен, лидер веќе 35 години, корисен за подобрување на физиолошката функција на цревата.

Повеќе

Glucosamina Pura 500

Demo

 Диетески додаток 100% природен, врз база на Глукозамин.
УПОТРЕБА: 1 таблета дневно.
ПАКУВАЊЕ: 90 таблети.

Повеќе

Le Dieci Erbe Flor

Demo

Класична мешавина на Ле Диеци Ербе придружена со пребиотични растителни влакна и витамини од групата Б

Повеќе


Медикус е ексклузивен увозник на производи од ЕСИ с.п.а. Италија. Од 2003 година ги увезуваме производите на ЕСИ Италија, диететски додатоци и фитопрепарати, кои до ден денес се присутни на пазарот нудејќи врвен квалитет и достапна цена за пациентите
 
ЕСИ
 
Од 1975 во светот на природата